Uzman Olabilmek

UZMAN OLABİLMEK

        2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılı içinde, ILGIN ilçesinde, dershaneye gidemeyen öğrencilere parasız danışmanlık hizmeti verilecektir. Bunun için bir büro aramaktayım. Uygun bir büro bulabilirsem hemen her seviyedeki öğrenciye rehberlik yapacağım. Öğrencilerle mülakat yaparak en az üç öğrenci en fazla ise yer durumuna göre olmak üzere bu danışmanlık sürdürülecektir. Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre rehberlik süresi uzatılacaktır. Rehberlik zaman çizelgesi de yine öğrenci performansı göz önüne alınarak hazırlanacaktır.

        Bu çalışmalardaki verim durumu ve seyahat edebilme imkanları da göz önüne alınarak, Akşehir, Doğanhisar, Tuzlukçu, Kadınhanı ilçelerine doğru bir genişletme de düşünülmektedir. Bu çalışmayı yaparken kar amacı güdülmediği için öğrenciye bir şeyler öğrettiğimi iddia etmek yerine öğrencinin özgüven kazanması ve kişisel teşebbüs yeteneği desteklenerek kendi kendine yeter hale gelmesi ön planda tutulacaktır. Konu ne olacak diye soranlar olacaktır.

        Ana sınıfından emekli insanlara kadar geniş bir yaş aralığında öğretmenlik yapmış olmam, astronomiden modern biyolojiye, Trigonometriden Kimyaya kadar pek çok konuda çalışmalarım doğrultusunda rehberlik yapabilirim. Öğrencileri tanıdıkça mevcut bilgilerimi tazelemem ve belirli bir seviyede onlara daha detaylı rehberlik yapabilmem gerektiğinde gerekenler yapılacaktır.

Bu sayfa sürekli güncellenecek, gerekli duyurular buradan yapılacaktır. 13 Ağustos 2010

Yok dostum, kazın ayağı perdeli imiş. Öyle aklına göre  danışmanlık yapamazsın. Ama gene de ILGIN bana çok şy verdi, verecek. Sıra bende, bakalım gelecek ne gösterecek.

26 Mayıs ve 2011


Yok dostum

Yorum bırakın